Uw eigen professionele website

Kies voor het gemak van een WordPress website die zelf kunt bijhouden.

Uw professionele website online in 3 simpele stappen

Bestel uw design

Bekijk rustig alle designs en kies wat u het meest aanspreekt. Als u uw favoriet gekozen hebt bestel dan hier uw professionele website met onderhoudspakket.

l

Stuur uw informatie

U stuurt ons uw teksten, foto’s, logo wij gaan direct aan de gang met de bouw van uw nieuwe website.

N

Binnen 10 dagen online

Nadat uw site compleet is en door u is goedgekeurd kan hij online en melden wij hem aan bij de zoekmachines zoals Bing en Google.

wordpress websiteBij Webdesign Amsterdam Centrum krijgt u een professionele website die u zelf bij kunt houden.

Uw website wordt gemaakt op het WordPress platform wat betekent dat de site een CMS heeft waarmee u zelf onderdelen kunt toevoegen en teksten en foto’s kan aanpassen. Standaard leveren wij een serie video’s zodat u nog makkelijker WordPress kan leren kennen. Uiteraard staan wij klaar om u te helpen waar nodig. Wilt u een professionele website laten maken? Kies een design en u wij gaan aan de slag.

Social Media integratie

Tijdelijk inbegrepen bij iedere website

Als u vandaag uw eigen website bestelt ontvangt u 3 aantrekkelijke bonussen.

Bedrijven Online is ons platform voor bijzondere bedrijven uit Nederland. Als uw website online is promoten wij uw site via Twitter en Facebook. Op deze manier krijgt u veel naamsbekendheid en een goede start van uw site door meteen een link te krijgen naar uw website wat weer goed is voor de resultaten in Google.

Promotie Bedrijven Online

Op basis van uw foto’s maken wij als bonus voor u een slideshow video die we plaatsen op ons (of uw) Youtube kanaal. De video kunt u tevens toevoegen aan uw website of delen met anderen om zo extra reclame te maken voor uw bedrijf.
Kijk hier voor een voorbeeld van een video die u krijgt bij uw website.

Youtube video

SEO is belangrijk om uw website vindbaar te maken via internet. SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Met deze service adviseren wij u over de juiste zoektermen voor uw website en voegen we omschrijvingen toe achter de belangrijkste pagina’s om uw pagina’s zichtbaar te maken in Google en andere zoekmachines.

SEO optimalisatie

Veel gestelde vragen

Wat is WordPress precies?

WordPress is een Content Management Systeem waarmee websites gemaakt worden die via een overzichtelijke structuur zelf makkelijk bij te houden is. Ruim 20% van alle websites zijn WordPress websites.

Waarom heb ik een onderhoudspakket nodig?

Uw website is belangrijk voor u; het genereert leads, klanten en inkomen. Om uw site zo veilig te laten draaien is het van belang om wekelijks updates bij te houden en uit te voeren. Op deze manier heeft u geen zorgen dat uw site gehacked word of last heeft van spam. Wij zorgen dat alles gecontroleerd en bijgehouden wordt. We maken backups en zorgen dat de hosting goed onderhouden wordt zodat de site 24/7 online is.

Wat is SEO

SEO betekent het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines. Dit is een kostbare techniek waarmee uw pagina’s zo ingericht worden dat ze voor de juiste zoektermen naar boven komen in o.a. Google. Op deze manier word uw site beter gevonden. Als *tijdelijk extra service* optimaliseren wij uw website voor SEO.

Wat als ik al een domeinnaam heb?

Als u al een domeinnaam heeft kunnen wij deze gebruiken om uw website op te zetten. We koppelen eerst de hosting aan de domeinnaam en bouwen dan de website voor u.

Wat als ik al hosting heb?

Wij leveren onze website automatisch met hosting. U kunt u hosting dus opzeggen om kosten te besparen. Omdat we streven naar de beste kwaliteit kiezen we om de website te leveren met hosting en onderhoud zodat we kunnen garanderen dat uw website 24/7 veilig draait.

Waarom is een website belangrijk?

Uw website is uw belangrijkste bron van contact informatie die altijd aanwezig is. Potentiële klanten vinden u via internet en uw website is het middel om mensen in te lichten over uw product of service en de mogelijkheid te bieden vragen te stellen. Dit alles 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Welke betaaltermijnen zijn er?

Bij uw bestelling rekenen wij 50% aanbetaling voor het maken van de website en het eerste termijn van 6 maanden voor het onderhoudspakket. Voor het restant krijgt u een rekening bij de oplevering van uw website.

Is er een opzegtermijn?

Wij hanteren geen opzegtermijn. We willen het u zo makkelijk maken en wanneer u om wat voor reden niet tevreden bent kunt u uw website verhuizen naar een andere host en uw onderhoudspakket opzeggen.

Worden er backups gemaakt?

Ja, wekelijks maken wij database backups en maandelijks complete backups. Dagelijks word uw website gecontroleerd of alles in orde is en snel en veilig draait.

Kan ik zelf een email kiezen?

Ja, u kunt zelf een of meerdere emailadressen kiezen die wij voor u aanmaken en direct kunt gebruiken.

Ik ben niet technisch kan ik het toch bijhouden?

Ja, uw website word geleverd op het WordPress platform wat simpel is in gebruik. Om het u makkelijk te maken voegen wij video’s (in Engels) toe met uitleg over alle onderdelen van uw website.

Kan ik mijn logo invoegen?

Ja, uw logo verwerken wij netjes in de website zodat u vertrouwde bedrijfsuiting overal terug kan komen waar u wilt.

Ik heb nog geen logo, kan ik deze bij jullie bestellen?

Ja, wij leveren hoge kwaliteit logo’s waar u kunt kiezen uit verschillende voorbeelden om uiteindelijk de mooiste te kiezen voor uw bedrijfsuitingen.

Wekt mijn website op smartphones?

Jazeker, uw website is geoptimaliseerd voor alle type en merken smartphones en tablets. Op deze manier bent u overal altijd bereikbaar.

Kan ik ook een nieuwsbrief toevoegen?

Ja een nieuwbrief kunnen wij voor activeren. Bij het Compleet Pakket creëren wij een email-box op uw site waar mensen zich op kunnen geven en tevens bestellen wij het systeem vanwaar u nieuwsbrieven kan versturen.

Wat als mijn design er niet bij zit?

Zit er geen favoriet tussen dan regelen wij dat toch voor u. Bel of mail ons dan gaan wij op basis van uw wensen op zoek naar een layout wat bij u past.

Wie is Webdesign Amsterdam Centrum?

Webdesign Amsterdam Centrum bestaat uit een team van webspecialisten die website maken voor iedere ondernemer die behoefte heeft aan een professionele website die zelf makkelijk bij te houden is en waar ze qua techniek verder geen omkijken meer naar heeft.

Ik ben er klaar voor waar kan ik bestellen?

Bestel hier uw website en binnen 10 dagen bent u online.

Wat als ik nog vragen heb?

Aarzel niet maar bel ons even op 06 1460 9990 of email: info@webdesignamsterdamcentrum.nl